Kuřecí masíčko s olivami a švestkami

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Alžírsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kuřecí prsa jsem si umyla a nakrájela na plátky. Jako koření jsem použila jen sůl a pepř. Většinou používám sušené švestky, ale tento recept jsem už dělala i s čerstvými. Švestky jsem si nakrájela na menší kousky. Olivy jsem nakrájela na kolečka, ale pokud by to nešlo může se i hala-bala.
Olivy i švestky jsem si přeložila na plech. Kuřecí prsa jsem si na trošce oleje osmažila do běla a přeložila jsem je na připravené olivy a švestky. Polila jsem je bílým vínem av předehřáté troubě na 180 ° C jsem maso pekla asi 30 min.
Podávala jsem k nim rýži.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist