Kuřecí rarášci

Kategorie: Maso

Autor:

Kuřecí rarášci

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kuřeci prsa nakrájíme na menší kousky. Vyšleháme sojovou omáčku s hořčicí a vejci, přidáme solamyl a nakonec přišleháme hladkou mouku. Dochutíme solí a pepřem.
Do těstíčka naložíme kousky kuřecího masa, řádně promícháme, aby se všechny kousky obalily. V míse přetáhneme folií a necháme alespoň 3 hodiny odležet v lednici - nejlépe ale přes noc.
Rozpálíme si pánev s troškou oleje, lžící vyndaváme maso i s těstíčkem, přidáme na pánev a na mírném ohni dozlatova upečeme. Podáváme s brambory či bramborovou kaší.
Pro pikantnější chuť lze do těstíčka přidat například 2 stroužky česneku, trošku chilli nebo vyměnit jednu lžíci plnotučné hořčice za hořčici dijonskou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist