Hovězí líčka na víně

Kategorie: Maso

Autor:

Hovězí líčka na víně

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Restování

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Líčka v hrnci na rozpáleném sádle prudce z obou stran opečeme, podlijeme vínem‚ přidáme na kusy nakrájenou zeleninu‚ nové koření a bobkový list.
Lehce promícháme‚ přidáme sůl a pepř a necháme pod pokličkou na malém plameni tzv. táhnout‚ dokud není maso měkké (minimálně 90 minut).
Pak maso vyjmeme‚ omáčku scedíme a zahustíme. Nakrájíme do ní na tenká kolečka jednu malou povařenou mrkev a nasekanou pažitku. Podáváme s opečenými brambory.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist