Biftek s hermelínem

Kategorie: Maso

Autor:

Biftek s hermelínem

Suroviny

Porce: 4 + –
  • hovězí svíčková 4 plátek
  • trocha sůl a pepř 1 ks
  • trocha olej na smažení 1 ks
  • hladká mouka 1 lžíce
  • hermelín 1 ks
  • brusinky 4 lžíce

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso nakrájíme na třícentimetrové plátky, rukou mírně naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Pokud máme rádi maso uvnitř narůžovělé, opékáme je 4 až 5 minut, chceme-li mít biftek propečený, maso opékáme asi 8 minut.
Orestované maso vyndáme, výpek zahustíme moukou a zalijeme vodou. Několik minut necháme vařit. Na hotové maso položíme plátek hermelínu a krátce necháme v troubě zapéct do roztečení sýra. Ozdobíme brusinkami.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist