File s rajčaty

Kategorie: Maso

Autor:

File s rajčaty

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Zapékání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Filé necháme mírně rozmrazit a potom rozložíme na olejem vymazaný pekáč. Mírně osolíme a nahoru na filé rozložíme plátky schwarzwaldské šunky. Na plátky šunky dáme kousky sušených rajčat. Pekáček s filé vložíme do trouby a dáme zapéct na dvacet minut. Nahoru na filé nastrouháme tvrdý sýr. Dáme zapéct ještě asi na deset minut. Podáváme s bramborem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist