Citronový pstruh

Kategorie: Maso

Autor:

Citronový pstruh

Suroviny

Porce: 2 + –
  • pstruh 2 ks
  • olivový olej 1 ks
  • petrželky 1 svazek
  • citron 2 ks
  • mořská sůl 1 ks
  • pepř 1 ks
  • kůra z citronu 1 ks
  • máslo dle chuti 1 ks

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Grilování

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Pstruhy omyjeme a osušíme, do každé ryby uděláme z každé strany 6 zářezů. Pořádně je potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme.
Do každého zářezu napěchujeme nasekanou petrželku. Břišní dutinu vyložíme kolečky citronu. Ryby dáme na grilovací rošt a grilujeme 6 min z každé strany, asi 15 cm nad uhlíky. Ke konci opékání je posypeme citronovou kůrou a poklademe plátky másla.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist