Pan losos opálený dobronzova

Kategorie: Maso

Autor:

Pan losos opálený dobronzova

Suroviny

Porce: 2 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Japonsko

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Olej rozpálíme a dáme na něj lososa kůží dolů. Opékáme ne příliš zprudka asi
5 minut. Připravíme si zálivku: smícháme vodu, saké, melasu a sójovou omáčku. Půjde to snáze, když směs ohřejeme v mikrovlnce.
Lososa zalijeme zálivkou a otočíme na druhou stranu. Přikryjeme, zmírníme plamen a 5 minut dusíme, dokud omáčka nezhoustne. Podáváme posypané sezamem a polité omáčkou s nudlemi soba nebo rýží basmati.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist