Gratinovaný losos

Kategorie: Maso

Autor:

Gratinovaný losos

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Lososa ochutíme soli a pepřem. Dáme na plech na pečící papír. Všechny suroviny společně umixujeme v mixéru do hladké hmoty.
Tuto směs naneseme do jednotlivé porce ryby a dáme zapéct do vyhřáté trouby na 180°C cca 12 minut. Můžeme podávát s zeleninovým salátkem.

TIP: Lososa můžete nahradit jakýmkoliv filetem z bílých ryb (treska, pstruh, atd.)
V případě, že doma nemáte kukuřičné lupínky, přidejte do krusty o tři plátky pečiva navíc.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist