Křehké vepřové kotlety

Kategorie: Maso

Autor:

Křehké vepřové kotlety

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Vepřové kotlety 4 ks 600 g
  • Majonéza 4 lžíce
  • Cibule 1 ks
  • Sůl 1 špetka
  • Pepř 1 špetka
  • Parmazán strouhaný 100 g

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kotlety důkladně naklepeme. Osolíme, opepříme a posypeme na kolečka nakrájenou cibulí.

Poté maso a cibuli potřeme majonézou a posypeme nastrouhaným parmazánem.

Pečeme v předehřáté troubě na 190-200 °C po dobu 25 min. dozlatova.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist