Biftek na zeleném pepři

Kategorie: Maso

Autor:

Biftek na zeleném pepři

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Ze svíčkové odstraníme blánu a maso nakrájíme na 4 stejné kousky 3-4 cm silné. Do masa zlehka dlaní vtlačíme pepř. Na pánvi zahřejeme na vysokou teplotu olej, vložíme plátky masa a po jedné minutě restování je obrátíme. Snížíme teplotu a pokračujeme, vždy po jedné minutě plátky opět obracíme. Celkově maso opékáme 4 minuty z každé strany. Biftek tak bude středně propečený – medium. Kdo má rád maso propečené, přidá ještě jednu minutu restování z každé strany. Maso vyjmeme z pánve, osolíme z obou stran, zabalíme do alufólie a dáme stranou. Do pánve se zbytkem oleje přilijeme smetanu, promícháme a krátce povaříme. Maso vrátíme do pánve se smetanovou omáčkou, prohřejeme a upravíme na talíře.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist