Kachna na zázvoru

Kategorie: Maso

Autor:

Kachna na zázvoru

Suroviny

Porce: 5 + –
  • kachna 1 ks
  • cibule 1 ks
  • citrón 1 ks
  • česnek 2 stroužek
  • mletý zázvor 5 lžička
  • mletý mák 1 lžička
  • tlučený kmín 1 lžička
  • mletý fenykl 0.5 lžička
  • mleté chilli 0.5 lžička
  • strouhaný kokos 2 lžíce
  • olej 1 lžíce
  • voda 300 ml
  • sůl 0.5 lžička

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Na oleji zprudka orestujeme drobně nakrájenou cibuli, utřený česnek, všechno koření a mák

2. Přidáme očištěnou a naporcovanou kachnu, osolíme a maso opečeme zprudka po obou stranách

3. Pak podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme doměkka

4. Chvíli před koncem pokrm podlijeme rozvařeným kokosem a dochutíme citronovou šťávou, ještě chvíli vše podusíme

5. Takto připravená maso kachny je skvělé například jako součást salátů, nebo teplé porce kachny servírujeme s těstovinami a zeleninou.



Doporučení:

Rozvařený kokos: Kokosový prášek povaříme 10 minut v malém množství vody.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist