Pstruh v bylinkovém obalu

Kategorie: Maso

Autor:

Pstruh v bylinkovém obalu

Suroviny

Porce: 4 + –
  • pstruh 4 ks
  • jemná strouhanka 250 g
  • petržel, pažitka, bazalka,oregano, tymián 1 svazek
  • nať z lahůdkové cibulky 1 ks
  • vejce 2 ks
  • citrony 2 ks
  • hladká mouka 3 hrst
  • sůl 2 lžička
  • olej 4 lžíce

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Bylinky omyjeme, osušíme a spolu s cibulovou natí nasekáme nadrobno. Kuchyňsky připravené ryby omyjeme, osušíme a osolíme zvenčí i zevnitř. Potom je obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích, posypeme je z obou stran bylinkami a obalíme ve strouhance. Pokud nám zbude rozšlehané vejce, obalíme ryby znovu vejcem a strouhankou. Ve velké pánvi rozehřejeme olej, vložíme obalené pstruhy, které zvolna ze všech stran opékáme, až má strouhanka zlatavou barvu. Pře podáváním pokapeme smažené ryby citronovou šťávou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist