Hovězí sekaný biftek

Kategorie: Maso

Autor:

Hovězí sekaný biftek

Suroviny

Porce: 4 + –
  • houska 1 ks
  • cibule 200 g
  • máslo 1 lžíce
  • mleté hovězí maso 500 g
  • vejce 1 ks
  • sůl 1 lžička
  • pepř 0.5 lžička
  • olej na pečení 4 lžíce

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Housky namočte ve vodě, vymačkejte a dejte do mísy. Cibule oloupejte, jednu z nich rozsekejte a poduste na másle do sklovita. Přidejte k housce, smíchejte s mletým masem, vejcem, solí a pepřem, zformujte bifteky. Zbylou cibuli nakrájejte na tenké kroužky. Na pánvi zahřejte trochu oleje na vysokou teplotu. Cibuli za stálého obracení nechte zezlátnout, vyjměte a udržujte teplou. Zbývající olej dejte do pánvičky a zahřejte. Položte do něj sekané bifteky a opékejte každou stranu 4 až 5 minut. Posledních 5 minut teplotu snižte.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist