Pečený bůček po selsku

Kategorie: Maso

Autor:

Pečený bůček po selsku

Suroviny

Porce: 10 + –

Doba přípravy: 140 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 10

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

. Opláchnutá bůček zbavený žeberních kostí nakrájíme na jednotlivé porce
2. Na plátky pokrájenou, oloupanou cibuli vložíme do pekáče a orestujeme ji na sádle, dorůžova
3. Orestovanou cibuli zastříkneme vodou a pak na ni vyskládáme osolený, mletým černým pepřem posypaný, bůček
4. Přidáme rozetřený česnek
5. Poklopem zakrytý pekáč vložíme do trouby a pečeme cca 120 minut při teplotě kolem 180 °C
6. V průběhu pečení podle potřeby bůček podléváme trochou vody, aby se nám cibule nepřipálila a výpek nezhořkl
7. Při servírování maso přeléváme šťávou z výpeku, kterou necedíme!
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist