Alobalová mňamka

Kategorie: Maso

Autor:

Alobalová mňamka

Suroviny

Porce: 7 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 7

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory neloupeme‚ pouze je dobře omyjeme a rozkrájíme na poloviny. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
Připravíme si alobal. Potřeme jej olejem, rozložíme na něj brambory, osolíme je a opepříme. Poklademe je plátky slaniny‚ cibulí a na kolečka nakrájenými klobásami. Přikryjeme druhou půlkou brambor a zabalíme dvakrát do alobalu. Položíme na plech a pečeme v předehřáté troubě při 200 °C asi 30–45 minut.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist