Pečená kachní prsíčka

Kategorie: Maso

Autor:

Pečená kachní prsíčka

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kachní prsa naložíme alespoň na 24 hodin do směsi medu, sójové omáčky, soli, pepře a špetky skořice. Pak je opatrně opečeme v teflonové pánvi kůží dolů dohněda (pozor, aby se nepřipálila), obrátíme je, opečeme i z druhé strany a vložíme na 30 minut do trouby vyhřáté na 60 – 80 °C.

Mezitím rozsekáme pečené maso se smetanou v nožovém mixéru dohladka a paštiku dochutíme solí a pepřem.

Brambory rozkrojíme na půlky, opečeme na troše oleje dozlatova a ještě teplé je naplníme paštikou.

Kachní prsíčka nakrájíme na tenké plátky, rozdělíme je spolu s bramborami na talíře a vše doplníme brusinkami.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist