Vepřové maso dušené se zeleninou
Kategorie: Maso
Autor: wencek
Suroviny
- vepřová krkovička 2 kg
- Knorr Inspirace Maďarský guláš 1 balíček
- kořenová zelenina 0.5 kg
- cibule 2 ks
- rajčata 100 g
- olej 80 ml
- slanina 200 g
- vývar 500 ml
Doba přípravy: 90 min
Obtížnost: Středně obtížné
Způsob přípravy: Dušení
Země: Česká republika
Počet porcí: 8
Přidat vlastní foto
Přidat mezi oblíbené
Sdílet na Facebooku
Vytisknout
Poslat známému
Stáhnout v PDF
Postup:
Maso umyjte a osušte. Pokrájejte na větší kousky.
Kousky masa opečte na rozehřátém oleji dozlatova.
Maso dejte do kastrólu vyloženého plátky slaniny, zalijte bujónem a duste pod pokličkou kolem 30 minut.
Zeleninu oloupejte, umyjte a nastrouhejte na hrubém struhadle, cibuli pokrájejte na tenké proužky a to vše přidejte k masu. Případně přidejte více bujónu nebo vody. Vše poduste dalších 20 min.
Knorr Inspirace Maďarský guláš smíchejte s menším množstvím vody a přidejte k dušenému masu.
Spařte rajčata, oloupejte slupku a přidejte je k masu. Duste do té doby, než všechno lehce zhoustne a rajčata se rozpadnou. Servírujte s vařenými brambory.
Kousky masa opečte na rozehřátém oleji dozlatova.
Maso dejte do kastrólu vyloženého plátky slaniny, zalijte bujónem a duste pod pokličkou kolem 30 minut.
Zeleninu oloupejte, umyjte a nastrouhejte na hrubém struhadle, cibuli pokrájejte na tenké proužky a to vše přidejte k masu. Případně přidejte více bujónu nebo vody. Vše poduste dalších 20 min.
Knorr Inspirace Maďarský guláš smíchejte s menším množstvím vody a přidejte k dušenému masu.
Spařte rajčata, oloupejte slupku a přidejte je k masu. Duste do té doby, než všechno lehce zhoustne a rajčata se rozpadnou. Servírujte s vařenými brambory.
Poznámka:
vývar z Knorr Hovězího bujónu)Podobné recepty
- » Vepřové maso dušené s mladou kapustou
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x) - » Zavařené vepřové maso
(Hodnocení: 1.36 - hlasovalo 11x) - » Vepřové maso ve vlastní šťávě zavařené
(Hodnocení: 1.25 - hlasovalo 4x) - » Vepřové maso na kysaném zelí
(Hodnocení: 1.25 - hlasovalo 16x) - » Vepřové maso na hříbkách
(Hodnocení: 1 - hlasovalo 5x) - » Přírodní vepřové maso
(Hodnocení: 1.57 - hlasovalo 14x) - » Vepřové maso s dýní
(Hodnocení: 1 - hlasovalo 2x)
Nejnavštěvovanější recepty
- » Voňavá kuřecí křidélka
(Navštívilo: 1003355) - » Karlovarský knedlík dle Zdenka Pohlreicha
(Navštívilo: 255017) - » Kuřecí strips KFC
(Navštívilo: 232722) - » Frankfurtská omáčka vylepšená
(Navštívilo: 213274) - » Couračka
(Navštívilo: 150223) - » Vepřová pečeně na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem
(Navštívilo: 122765) - » Vepřová panenka s pepřovou omáčkou
(Navštívilo: 110597)
Nejnovější recepty
- » Slaný závin z listového těsta
(01.11.2020 19:42) - » Závin z listového těsta s tvarohem
(01.11.2020 19:37) - » Špenátový závin s kuřátkem i bez
(01.11.2020 19:32) - » Štrúdl z mokrého těsta
(01.11.2020 19:22) - » Rychlý hrnkový štrúdl
(01.11.2020 19:16) - » Listový štrúdl s tvarohovou nádivkou
(01.11.2020 19:08) - » Makový závin
(01.11.2020 18:49)
Nejnovější komentáře
- » web o gastronomii a kuchařkách 31.10.2017 16:50
Pavla Szkolová
Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více - » Poraďte mi 21.09.2015 19:25
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více - » Poraďte mi 16.09.2015 09:03
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více - » Mazání a úprava receptů 16.09.2015 09:02
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více - » Poraďte mi 15.09.2015 15:38
Ibolya Meszarosova
dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více
-
Zajímavé články a tipy