Kubánské congo

Kategorie: Maso

Autor:

Kubánské congo

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 70 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Restování

Země: Kuba

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Fazole důkladně propláchneme pod studenou vodou, zalité vodou je necháme přes noc namočené
2. Druhý den fazole uvaříme (klidně ve stejné vodě, co jsme je máčely), uvařené fazole pak slijeme a vodu uchováme
3. Vepřovou kýtu očistíme a nakrájíme ji na malé kousky
4. Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme nadrobno
5. V hrnci rozehřejeme sádlo, na kterém orestujeme česnek s cibulí
6. Přidáme kousky masa a vše důkladně za občasného promíchání orestujeme
7. Přilijeme vodu z fazolí, osolíme, opepříme a celý pokrm chvíli povaříme
8. Propláchnutou a okapanou rýži s kmínem přidáme k masu a dusíme, až nám rýže změkne
9. Nakonec nakrájíme na nudličky slaninu, kterou na sucho orestujeme na pánvičce
10. Hotový pokrm podáváme nejlépe v miskách, vrch posypeme orestovanou slaninou a zdobíme čerstvou petrželkou.

Doporučení:
Na tento pokrm můžeme použít i černé nebo barevné fazole.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist