Americký steak

Kategorie: Maso

Autor:

Americký steak

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Grilování

Země: USA

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Hovězí svíčkovou nakrájíme na 4 porce a rukou lehce naklepeme. Maso posypeme drceným pepřem. Brambory omyjeme, očostíme kartáčkem, osušíme v utěrce, nakrájíme na měsíčky a postupně na 2x smažíme v oleji. Napřed usmažíme do světle hněda, pak vyndánme, necháme olej znovu rozehřát a usmažíme doměkka. Tak to připravené americké brambory dáme vysušit na papírový ručník a posolíme. Bifteky naskládáme na pánev s rozehřátým olejem a pečeme po obou stranách do měkka. Maso vyndáme a osolíme, brambory rozdělíme na talíře a přidáme upečené maso. Ozdobíme rajčaty a petrželkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist