Anglické jehněčí žebro

Kategorie: Maso

Autor:

Anglické jehněčí žebro

Suroviny

Porce: 6 + –
  • jeněčí maso 1.5 kg
  • slanina 100 g
  • dvoubarevné fazole 200 g
  • cibule 1 ks
  • bílé víno 100 ml
  • brusinky 4 lžíce
  • hladká mouka 1 lžíce

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Velká Británie

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso okořeníme tymiánem, solí a pepřem, naložíme do oleje a necháme 2 hodiny uležet. Potom maso zprudka opečeme a necháme při mírné teplotě dojít do růžova. Výpek zaprašíme moukou, zalijeme vývarem, dochutíme vínem, brusinkami a přecedíme. Fazole orestujeme s cibulí a nakrájenou slaninou. Anglické jehněčí žebro podáváme s fritovanými bramborovými nudličkami.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist