Králičí čevabčičí

Kategorie: Maso

Autor:

Králičí čevabčičí

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Králičí maso a slaninu pomeleme

2. Přidáme utřený česnek, prolisovanou cibuli, okořeníme majoránkou a pepřem, osolíme

3. Hmotu dobře prohněteme, tvoříme z ní menší válečky, které pak v rozpáleném oleji zvolna opékáme

4. Jednotlivé porce na talířích přeléváme kečupem, do které jsem přimíchali čerstvě nastrouhaný křen.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist