Telecí řízky Cordon bleu

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –
  • telecí kýta 4 ks
  • šunka nejvyšší jakosti 4 plátek
  • sýr Gruyere 4 plátek
  • vejce 2 ks
  • mléko 100 ml
  • citrónová kůra 1 lžíce
  • hladká mouka 1 hrnek
  • strouhanka 3 hrnek

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Plátky telecí kýty naklepejte a nařízněte okraje. Na každý plátek dejte plátek sýru a plátek šunky, přeložte na poloviny a sklepněte okraje. Obalte je v mouce, vejcích (před tím smíchané s mlékem a citrónovou kůrou) a ve strouhance s čerstvého pečiva. Na pánvi rozehřejte máslo společně s olejem a řízky osmažte do zlatova. Podávejte s bramborami nebo bramborovou kaší.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist