Skopové závitky

Kategorie: Maso

Autor:

Skopové závitky

Suroviny

Porce: 4 + –
  • skopová kýta 4 plátek
  • sůl a pepř 1 špetka
  • česnek 2 stroužek
  • hořčice 1 lžíce
  • párek 1 ks
  • vejce 1 ks
  • sladkokyselá okurka 2 ks
  • olej 1 lžíce
  • paprika 1 ks

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Obtížné

Způsob přípravy: Dušení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso naklepeme a jemně osolíme a opepříme.Česnek prolisujeme a potřeme jím maso a neneseme hořčici.Párek rozkrojíme na čtvrtinky,stejně tak vejce i papriku,okurky rozkrojíme na polovinu.Vše klademe na plátky masa ,které pak zabalíme a převážeme nití.Maso prudce osmahneme na oleji,podlijeme vodou a dusíme asi 1,5 hodiny.Když je maso měkké ,vyndáme jej a omáčku zaprášíme hladkou moukou.Podávat můžeme s rýží.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist