Africké sosáty na grilu

Kategorie: Maso

Autor:

Africké sosáty na grilu

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Grilování

Země: Alžírsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Skopové maso odblaníme, zbavíme tuku, nakrájíme na plátky
2. Jednotlivé plátky položíme na sebe do kameninové nádoby, dáme na ně koření a zalijeme octem a mlékem
3. Maso necháme v chladnu 2-3 hodiny odležet
4. Pak plátky masa vyjmeme, osušíme utěrkou a napichujeme na grilovací jehlu střídavě s plátky slaniny a grilujeme.

Poznámka:

čas 50 + 2 marinování
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist