Hovězí guláš na červeném víně

Kategorie: Maso

Autor:

Hovězí guláš na červeném víně

Suroviny

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Hovězí maso nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek nasekáme nadrobno a orestujeme na sádle. Přidáme maso a opečeme. Osolíme, opepříme a přidáme sladkou papriku a krátce vše osmahneme.
Přidáme rajský protlak a vývar a víno, promícháme a zvolna dusíme.
Oloupeme dýni, nakrájíme na kostky a rajčata nakrájíme nadrobno.
K měkkému masu přidáme dýni a rajčata, přiklopíme a dusíme doměkka. Podle chuti dosolíme, opepříme a podáváme s pečivem nebo těstovinami.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist