Šiškebaby s bulgurem

Kategorie: Maso

Autor:

Šiškebaby s bulgurem

Suroviny

Doba přípravy: 80 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Turecko

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Propláchnutý bulgur vsypeme do osolené vody apřivedeme k varu. Přidáme bobkový list a uvaříme doměkka. Scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
Cibuli, mrkev a celer nakrájíme na kostičky, necháme zesklovatět na oleji. Papriky nakrájíme na proužky. K bulguru přidáme všechnu zeleninu, kapary, sůl, pepř, ocet i olej. Promícháme a necháme odležet v ledničce.
K masu přidáme česnek, kostičky papriky, petrželku, vejce, strouhanku, olej, kmín, sůl a pepř. Promícháme.
Z masa tvarujte šišky, napíchejte je na špejle potřené olejem. Nechte v chladu 20 minut odležet. Pak dozlatova opečte a podávejte s paprikovým bulgurem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist