Ostrá pomazánka z utopenců

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Ostrá pomazánka z utopenců

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Dijonská hořčice 1 lžička
  • Malá cibule 1 ks
  • Utopenci 4 ks
  • Majonéza 3 lžíce
  • Nakládaná feferonka 2 ks
  • Sladký kečup 4 lžíce
  • Cukr, mletý černý pepř, sůl 1 ks

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Špekáčky vyjmeme z nálevu, oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme. Cibuli oloupeme a velmi jemně nakrájíme na kostičky. Feferonky očistíme a jemně usekáme.

Všechny připravené ingredience promícháme a spojíme s kečupem a majonézou. Podle chuti přisolíme, opepříme a přisladíme. Pomazánku necháme asi 2 hodiny odležet v chladu.

Ostrou pomazánku ze špekáčků mažeme na kolečka rohlíků nebo plátky veky. Zdobíme červenou paprikou a natí petrželky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist