Pórková pomazánka s vejcem

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Pórková pomazánka s vejcem

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme nadrobno. Můžeme je i nastrouhat. Pórek nakrájíme na jemná kolečka.



Smícháme tvaroh nebo lučinu, majonézu, pórek, papriku, vejce a koření. Pórkovou pomazánku s vejci necháme vychladit. Místo majonézy můžeme použít bílý jogurt nebo zakysanou smetanu.



Pórkovou pomazánku s vejci mažeme nejlépe na čerstvý chléb, případně na jednohubky. Pomazánku můžeme ozdobit naťovou petrželkou, ale záleží na chuti.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist