Rychlé langoše s česnekem

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Rychlé langoše s česnekem

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

V míse rozmícháme vlažné mléko s rozdrobeným droždím a špetkou cukru a necháme na teplém místě asi 5 minut odpočinout. Pak po částech vmícháme mouku, sodu, sůl a jogurt a řídké těsto necháme asi 20 minut kynout v teple. Pak ho lijeme po částech naběračkou do pánve s rozpáleným olejem a smažíme po obou stranách dozlatova. Langoše necháme odkapat na papírové utěrce a ještě horké je potřeme pomazánkou umíchanou s prolisovaného česneku, smetany a majonézy a ochucené mletou paprikou, solí a pepřem. Na závěr langoše posypeme strouhaným sýrem a očištěnými, jemně nakrájenými jarními cibulkami.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist