Pomazánka z uzeného masa

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Pomazánka z uzeného masa

Suroviny

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Bez vaření - např. u salátů

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vařené uzené maso pomeleme, vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Potom majonézu smícháme s hořčicí, přidáme pomleté uzené maso, nakrájená vejce a všechno důkladně promícháme. Potom omáčku podle chuti osolíme a vmícháme do ní prolisovaný česnek. Podáváme s pečivem ozdobené nasekanou pažitkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist