Vajíčková pomazánka s majonézou

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Vajíčková pomazánka s majonézou

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Uvaříme šest vajec natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky nožem nebo pomocí kráječe.

K vajíčkům přidáme 3 sáčky majonézy, jednu polévkovou lžíci plnotučné hořčice, na kostičky nakrájenou kyselou okurku a půlku cibule taktéž nakrájené na kostičky. Není nutné dochucovat, možná špetka pepře a soli.

Vajíčková pomazánka s majonézou nejlépe chutná s opečeným toastem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist