Balatonská pomazánka

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Balatonská pomazánka

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Albánie

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Zelenou cibulku nasekáme ručně nebo rozmixujeme na jemno. Přidáme brynzu, pomazánkové máslo a koření a promixujeme na jemnou hmotu. Mažeme na tmavý chléb nebo na ciabattu ve třech vyhotoveních: na chleby položíme plátky rajčete nebo kolečka zelené papriky nebo na kostičky nakrájenou cibulí.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist