Pomazánka z brynzy a čerstvé pažitky

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Pomazánka z brynzy a čerstvé pažitky

Suroviny

Porce: 3 + –
  • brynza 125 g
  • máslo pomazánkové 200 g
  • pažitka 1 svazek

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Šlehání

Země: Česká republika

Počet porcí: 3

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brynzu a pomazánkové máslo vyšleháme nejlépe ručním elektrickým šlehačem dohladka a poté vmícháme omytou, drobně nakrájenou čerstvou pažitku.
Pomazánku mažeme na čerstvé pečivo (nejlépe celozrnné) nebo na toasty.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist