Pomazánka z uzené makrely

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Pomazánka z uzené makrely

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě, oloupeme, necháme vychladnout. Vejce uvaříme natvrdo. Maso z uzené makrely zbavíme kostí a umeleme na masovém strojku (s šajbou s malými otvory). Rovněž umeleme cibuli a brambory. Přidáme majonézu, jogurt, sůl, příp. pepř. Důkladně promícháme. Nakonec přidáme vajíčka prolisovaná přes mřížku na bramborový salát (nebo nahrubo nakrájená). Vše promícháme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist