Parenica plněná smaženým česnekem s rajčatovým salátem

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Parenica plněná smaženým česnekem s rajčatovým salátem

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Bez vaření - např. u salátů

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nejdříve připravíme rajčatový salát, aby chuti měli čas se propojit. Rajčata nakrájíme na dílky, cibuli nakrájíme na kolečka a olivy překrojíme napůl.
Vše smícháme a zalijeme olejem z hroznových semínek a vinným octem. Okořeníme a podle chuti osolíme. Zakrytý salát uložíme do lednice, aby se chuti propojili.
Česnek očistíme a podélně překrojíme na 2-3 kousky. Lehce osolíme a osmažíme na teplém, ale ne horkém oleji.
Lopatkou vyjmeme a necháme okapat olej. Parenice opatrně rozmotáme a překrojíme na 2 části.
Lehce parenice potřeme krémovým sýrem a pěkně vedle sebe rozložíme smažený česnek, poté srolujeme do původní podoby.
Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci oleje z hroznových semínek a sýry po obou stranách rychle opečeme. Podáváme s rajčatovým salátem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist