Grilovaná zelenina, lilek, cuketa, žampiony, mrkev

Kategorie: Zdravá strava

Autor:

Grilovaná zelenina, lilek, cuketa, žampiony, mrkev

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Francouzská Guyana

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Veškerou zeleninu jsem si umyla a mrkev očistila. Ostatní zelenina zůstane ve slupce. Nejprve jsem si nakrájela lilek na plátky a ty pak na kousky asi 1x1 cm. Na papírovou kuchyňskou utěrku jsem si přeložila baklažánové kousky a osolila jejich, nechala jsem je tak asi 15 min., Ať pustí šťávu, kterou jsem pak pomocí další utěrky pozotierala. Mezitím jsem si nakrájela cuketu na podobné kousky jako lilek. Žampiony jsem nakrájela na menší kousky a mrkev na kroužky. Všechno jsem to vložila do vojenské mísy, přidala jsem koření, olivový olej a vodu. Česnek jsem si rozebrala na měsíčky, ale nečistila jsem ho. Jednotlivé měsíčky jsem přimíchala k zelenině a vložila do předehřáté trouby na 190 ° C na 30 min (horní-dolní pečení). Po 30 minutách jsem troubu představila na funkci grilování a ještě 5-10 min. jsem zeleninu grilovanou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist