Cenelloni s brokolicí

Kategorie: Zdravá strava

Autor:

Cenelloni s brokolicí

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Itálie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

PŘÍPRAVA:

V hrnci uveďte do varu velké množství vody a vařte v něm cannelloni přibližně 7 minut, až budou skoro hotové; poté je nechte okapat a odložte stranou; pečící troubu předehřejte na 190°C; vhodnou pečící nádobu vymažte trochou oleje; brokolici přibližně 10 minut vařte; brokolici nechte vychladnout; strouhanku, mléko a olej dobře promíchejte a nechte chvíli odpočinout (vrchní obrázek); z brokolice v mixéru udělejte pyré; smíchejte rikotu, 4 PL strouhaného sýra, muškátový oříšek, sůl a pepř; poté odložte stranou.

POSTUP:

Na rajčatovou omáčku zahřejte v kastrolu olej; přidejte cibuli a česnek a duste do sklovita; poté do kastrólu vmíchejte rajčata, rajčatový protlak, olivy, tymián, sůl a pepř; několik minut vařte; poté směs nalijte do ohnivzdorné nádoby; sýrovou směsí naplňte zdobící pytlík; cannelloni opatrně naplňte sýrovou směsí a poukládejte jedno vedle druhého do omáčky (spodní obrázek); vrchní stranu cannelloni potřete trochou oleje, posypte zbytkem parmazánu a pečte v předehřáté pečící troubě asi 25 minut do zlatova.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist