Zelený hrášek na francouzský způsob

Kategorie: Přílohy

Autor:

Zelený hrášek na francouzský způsob

Suroviny

Porce: 1 + –
  • máslo čerstvé 100 g
  • hrášek zelený 200 g
  • podle chuti
  • sůl 1 ks
  • cukr 1 ks
  • podle potřeby
  • voda 1 ks

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Francie

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Zelený hrášek očistíme, krátce povaříme v osolené vodě. Stačí 5 minut, abychom zachovali většinu obsažených vitamínů. Povařený hrášek scedíme a necháme odkapat.

Na pánvi si rozpustíme máslo, přidáme hrášek a dusíme. Ochutíme cukrem a solí.

Zelený hrášek na francouzský způsob použijeme jako přízdobu k hlavnímu jídlu. Můžeme podávat i samostatně jako lehkou svačinu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » Potřebuji poradit  04.02.2019 21:10
    Stomach1
    Ahoj všichni, prosím o rady nebo spíš zkušenosti s rýžovarem Sencor SRM... více
  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist