Těstovinová rýže

Kategorie: Přílohy

Autor:

Těstovinová rýže

Suroviny

Porce: 1 + –
  • slunečniový olej 1.5 dl
  • vývar 5 dl
  • těstovinová rýže 1 balíček

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Ve vyšším kastrolu rozehřejeme olej.

Vsypeme těstovinovou rýži a stále mícháme. Mícháme, než rýže dostane zlatavou až hnědou barvu. Pak rýži zalijeme vařícím vývarem, může být i bujon z kostky. Při zalévání vývarem dáváme pozor na páru, která se z hrnce vyválí. Zamícháme. Těstovinovou rýži přikryjeme poklicí a vaříme asi 7 minut.

Po 7 minutách stáhneme hrnec z plamenu a necháme pod poklicí ještě asi 5 minut dojít.

Těstovinová rýže je nejlepší horká. Podáváme ji k masovým nebo zeleninovým pokrmům.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
TOPlist