Švýcarský bramborák

Kategorie: Přílohy

Autor:

Švýcarský bramborák

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Švýcarsko

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory omyjeme a vaříme asi 20 minut, potom je oloupeme a dáme je na hodinu do chladu. Na pánvičce osmahneme cibule, na sádle, nakrájené nadrobno. Brambory nastrouháme na hrubém struhadle, vložíme do pánve, posypeme solí. Mírně brambory přimáčkneme k pánvi a na mírném ohni opékáme dozlatova. Potom je za pomocí poklice obrátíme, opět osolíme a zase přimáčkneme, opékáme asi 5 minut i z druhé strany. Tento bramborák se tradičně podává k minutkám nebo frikasé.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist