Pečená zeleninová příloha

Kategorie: Přílohy

Autor:

Pečená zeleninová příloha

Suroviny

Porce: 2 + –

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Cibuli, celer a bramboru oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Česnek můžeme nechat ve slupce, dostane tak zajímavou chuť, v tom případě ho oloupeme až na talíři. Malou červenou papriku (můžeme mít více barev) nakrájíme na menší kousky (stejně velké jako kousky brambor).

Všechny kousky zeleniny naskládáme do pekáčku vystlaného pečícím papírem, posolíme a zalijeme olivovým olejem. Směs pečeme asi 15 minut s ventilátorem, případně 30 minut pod grilem, a to v troubě předehřáté na 200 °C.

Pečenou zeleninovou přílohu podáváme k různě připravenému masu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » Potřebuji poradit  04.02.2019 21:10
    Stomach1
    Ahoj všichni, prosím o rady nebo spíš zkušenosti s rýžovarem Sencor SRM... více
  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist