Zeleninová příloha s tymiánem

Kategorie: Přílohy

Autor:

Zeleninová příloha s tymiánem

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Restování

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory a větší mrkve bez konců oloupeme a nakrájíme na slabé plátky. Cuketu důkladně opláchneme, osušíme a bez konců též nakrájíme na slabé plátky. Zeleninu můžeme uvařit na páře, nebo ve vodě, záleží na nás. Dbáme ale na to, aby zelenina byla uvařena al dente.

Odkapanou zeleninu vložíme do hluboké pánve s olivovým olejem a s čerstvě nasekaným tymiánem. Zeleninu krátce orestujeme a odstavíme. Podle naší chuti osolíme a opepříme. Komu chutná pálivé, může již k oleji a tymiánu přidat pikantní papričku.

Zeleninovou přílohu s tymiánem podáváme k masům teplou nebo vlažnou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist