Bylinkové bramborové knedlíky

Kategorie: Přílohy

Autor:

Bylinkové bramborové knedlíky

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Připravíme si základní těsto na bramborové knedlíky. Studené, uvařené a oloupané brambory najemno nastrouháme. Přidáme dvě celá vejce, trochu soli a polohrubou mouku. Podle konzistence doplňujeme moukou, v opačném případě malým množstvím vody.

K základnímu těstu ještě před řádným prohnětením přidáme 50 - 70g špenátového protlaku, ze kterého vymačkáme přebytečnou vodu a dále přidáme podle vlastní chutě. Dávám 1,5 lžičky čerstvých bylinek - např. provensálské bylinky, pažitka, petržel, bazalka, oregano. Musí být ale čerstvé.

Vše řádně promícháme, prohněteme a uděláme 4 střední válečky, které ihned dáváme do vroucí osolené vody a vaříme 15 - 20 minut. Uvařené bylinkové bramborové knedlíky ihned naplátkujeme.

Rozhodně zajímavá chuťová zkušenost. Doporučuji vyzkoušet a jistě si tyto bylinkové knedlíky najdou i své fandy.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist