Brambory v alobalu

Kategorie: Přílohy

Autor:

Brambory v alobalu

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Brambory velké 8 ks
  • Mrkev středně velká 2 ks
  • Netučný tvaroh 300 g
  • Bílý smetanový jogurt 1 kelímek
  • Sůl 1 špetka
  • Pepř černý mletý 1 špetka

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory omyjeme a osušíme. Každou porci zabalíme do alobalu. Pečeme v předehřáté troubě asi 50 minut. Mezitím si očistíme a omyjeme mrkev. Podélným řezem oddělíme několik plátků, které si odložíme stranou na ozdobení talíře. Zbylé mrkve nahrubo nastrouháme. Tvaroh smícháme s jogurtem a směs pěkně dohladka našleháme. Ochutíme solí a pepřem. Upečené brambory zpola rozbalíme z alobalu a křížem je nožem nařízneme. Potom vidličkou tento kříž trochu rozevřeme. Na talíře upravíme porce brambor, které polijeme tvarohovou omáčkou. Před podáváním pokrm posypeme proužky mrkve.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist