Zapečené kuřecí ragú

Kategorie: Předkrmy

Autor:

Zapečené kuřecí ragú

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Ze 20 g oleje a mouky uděláme světlou jíšku, zředíme ji mlékem a trochou šťávy z pečeného kuřete, případně i trochou vody, dobře rozšleháme, osolíme, okořeníme a za stálého míchání povaříme v hustou omáčku. Očištěné kedlubny vložíme do vařící osolené vody, uvaříme doměkka, pak vyjmeme a po okapání nakrájíme na pmalé kostičky. Do prochladlé omáčky vmícháme kedlubny, kuřecí maso nakrájené na drobné kostičky, žloutek, jemně nasekanou petrželku, citronovou šťávu a 20 g strouhaného sýra. Směs rozdělíme do čtyř malých zapékacích misek (nebo mušlí) vymazaných olejem, posypeme strouhaným sýrem a prudce zapečeme pod grilem nebo v hodně vyhřáté troubě. Místo kuřecího masa můžeme použít i maso telecí.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist