Bruschetta

Kategorie: Předkrmy

Autor:

Bruschetta

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Veka 8 plátek
  • Rajčata střední 6 ks
  • Česnek 2 stroužek
  • Bazalka čerstvá - lístky 8 ks
  • Olivový olej extra virgin 100 ml
  • Sůl 1 špetka

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Určen pro: Vegetariáni

Způsob přípravy: Restování

Země: Itálie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Rajčata nakrájíme na čtvrtky a zbavíme je semínek. Dužinu nakrájíme na kostičky 
a v míse promícháme s olivovým olejem. Bazalku natrháme na malé kousky 
a přidáme k rajčatům, dochutíme solí.

Pečivo opečeme v troubě do křupava, potřeme česnekem a namažeme rajčatovou směsí, zakápneme olivovým olejem. Bruschettu můžeme ozdobit i hoblinkami parmazánu nebo olivami.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist