Nakládaný hermelín

Kategorie: Předkrmy

Autor:

Nakládaný hermelín

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Bez vaření - např. u salátů

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Hermelín opatrně rozkrojíme podélně na dvě identické půlky
2. Z původní vnitřní strany obě půlky posypeme trochou tymiánu, grilovacího nebo ďábelského koření a pepřového koření (směs barevných pepřů)
3. Stroužek česneku rozlisujeme v lisu a obě půlky sýru česnekem potřeme
4. Do skleněné misky nalijeme olej tak, aby obě půlky sýru ležely pod hladinou
5. Necháme sýr do druhého dne za pokojové teploty vyzrát a pak už jen hodujeme.

Doporučení:
Sýr je nejlépe uleželý až třetí den.
Ostrost zvýrazníme chilli papričkou nebo chilli kořením.

Poznámka:
Pokud chcete zastavit zrání, stačí sýr uložit do chladničky.
Množství naloženého sýra závisí pouze na počtu vašich budoucích strávníků.
Naložený sýr vydrží v chladnu 4-5 dní bez ztráty kvality a chuti.

Poznámka:

kdo rád pikantní, dá místo grylovacího koření ďábelské
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist