Plněný bramborák s pikantní směsí

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Plněný bramborák s pikantní směsí

Suroviny

  • 500 g plecka
  • 200 g točeného salámu (nebo jiného měkkého salámu)
  • 1 cibule
  • 200 g žampionů nebo 1/2 plechovky sterilovaných žampionů
  • sůl a pepř dle chuti
  • 2-3 lžíce kečupu
  • olej na smažení
  • 200 g tvrdého sýra na strouhání
  • na bramborák
  • 750 g syrových nastrouhaných brambor
  • česnek dle chuti
  • 2 vejce
  • polohrubá mouka dle potřeby na zahuštění
  • sůl, pepř, majoránka

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vypracujeme si těsto na bramboráky (buď klasicky z uvedených surovin nebo můžeme použít zakoupenou směs na bramboráky a vypracovat je dle návodu na sáčku) a na rozpáleném ohni usmažíme větší placičky - bramboráky. Směs na plnění bramboráku si připravíme následovně: Maso nakrájíme na nudličky, salám i žampiony (pokud nejsou sterilované a již nakrájené) na plátky, cibuli nadrobno. Všechno dáme dusit na olej. Nakonec přidáme kečup, dle chuti osolíme a opepříme a necháme ještě chvilku povařit.
Na polovinu hotového bramboráku rozložíme masovou směs a bramborák přehneme. Poté bohatě posypeme najemno nastrouhaným tvrdým sýrem a můžeme servírovat.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist