Svěží salát z rukoly

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Svěží salát z rukoly

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Rukolu propláchneme v ledové vodě, necháme odkapat, nasypeme do mísy a přidáme omytá překrájená rajčátka. Plátky slaniny rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem, přikryjeme je druhým papírem na pečení, zatížíme vhodnou nádobou a pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi 8 minut. Pak slaninu nakrájíme na menší kousky. V misce prošleháme olivový olej, balzamikový ocet, trochu soli a pepře. Zálivku nalijeme do mísy na rajčátka s rukolou, přidáme polovinu slaniny a promícháme. Salát rozdělíme do misek nebo hlubokých talířů a každou porci ozdobíme zbytkem ještě teplé slaniny.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist