Hlemýždi s jablečným křenem

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Hlemýždi s jablečným křenem

Suroviny

Porce: 10 + –
  • hlemýždi 60 ks
  • vývar z hovězích kostí 500 g
  • křen 200 g
  • jablka 750 g
  • ocet vinný 30 g
  • sůl 10 g
  • cukr krystal 40 g

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Francie

Počet porcí: 10

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Křen oškrábeme na jemno nastrouháme a dáme do cedníku,
prolijeme vařící vodou a necháme okapat. Takto spařený křen
dáme do misky ke kterému přidáme nastrohaná jablka, sůl, cukr,
ocet a zamícháme.

Hlemýždě prohřejeme v silném vývaru. Na talíře dáme - hlemýždě
- i s vývarem, doplníme jablkovým křenem. Podáváme s tmavým
chlebem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist